Velkommen til åpen dag!

I ettermiddag (28\1), mellom klokka 17.00-20.00, kan DU få eit bedre innblikk i hva som rører seg på Øvrebø videregående skole.

Er du interessert i skolen vår? Sosialrådgiver Ingvill og avdelingsleder Benedicte er i dag klare til å ta i mot alle som vil komme og bli kjent med Øvrebø videregående skole.
"Åpen skole" blir fra klokken 17.00-20.00 i dag, 28/1/16. Møt opp når det passer deg- ingen timebestilling! Tanker er i første rekke alle som går i 9. eller 10.klasse- men om du ellers kanskje tenker at dette kunne vært skolen for deg- er du selfølgelig hjertelig velkommen.

Håper vi ses!

Modulslutt (modul 2)

Vi er ferdige med 50 % av skoleåret. Gratulerer!

Åpen dag- kom og besøk oss!

DU er hjertelig velkommen til åpen dag her på Øvrebø vgs! Kom og se skolen vår, få omvisning, få svar på spørsmål- og kom når DU vil mellom klokken 17-19.

feb

Vinterferie

Vi tar vinterfere etter skolen den 15.februar.