Velkommen til åpen dag!

I ettermiddag (28\1), mellom klokka 17.00-20.00, kan DU få eit bedre innblikk i hva som rører seg på Øvrebø videregående skole.

Er du interessert i skolen vår? Sosialrådgiver Ingvill og avdelingsleder Benedicte er i dag klare til å ta i mot alle som vil komme og bli kjent med Øvrebø videregående skole.
"Åpen skole" blir fra klokken 17.00-20.00 i dag, 28/1/16. Møt opp når det passer deg- ingen timebestilling! Tanker er i første rekke alle som går i 9. eller 10.klasse- men om du ellers kanskje tenker at dette kunne vært skolen for deg- er du selfølgelig hjertelig velkommen.

Håper vi ses!

mar

Helsesøster er her

Helsesøster er her

Besøk av samer for vg2

Vi får besøk av noen samer. De skal fortelle om kulturen og historien sin.De har foredrag på 90 minutter i storsalen, kl 09.00-11.30, med en liten pause i midten. Vi gleder oss!