Velkommen på skolebesøk!

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777

E-post: pov@ovrebo.vgs.no

Elevsrådsmøte

elevrådsmøte blir mandag 27.05 kl.11.

Kristi himmelfartsdag, fri

Helsesøster er her