VG 2 Salg, service og sikkerhet

Salg, service og sikkerhet fører til flere yrkesvalg etter endt skoleår. Her finnes muligheter innen butikk, kontorfag, administrasjon og vekter.

Dette utdanningsprogrammet bygger på vg1 Service og samferdsel. På vg2 Salg, service og sikkerhet får du erfaring og økt kompetanse i kundebehandling, markedsføring, sikkerhet og økonomi i bedriftssammenheng.

Øvrebø vgs er opptatt av å gi elevene så praktisk undervisning som mulig, og bedriftsbesøk, entrepenørskap og elevbedrifter står sentralt.

Opplæringen skal utvikle kompetanse i praktisk salg og bruk av digitale redskaper. Den skal gi kunnskap om hvordan ulike markeder fungerer og endrer seg over tid. Videre skal opplæringen bidra til å gi kunnskaper om planlegging, forebyggende sikkerhetsarbeid, relevant regelverk, etiske normer, og administrative arbeidsoppgaver.

Ønsker du å gå for fagbrev kan du være lærling i en bedrift i 2 år. Innenfor dette programområdet kan du ta fagprøve i følgende 3 fag:

• Salgsfaget
  • Kontor - og administrasjonsfaget
  • Sikkerhetsfaget

Skolen har et eget opplæringskontor, og de kan være behjelpelig med å finne læreplass til deg. For mer informasjon om Øvrebø opplæringskontor og for å komme i kontakt med de som jobber der trykk på følgende link: Opplæringskontoret