Trafikkdager 2018

Fredag 27. og mandag 30. april var det trafikkdager her på Øvrebø vgs.

I tradisjon og tro var det også i år satt av to dager til forebygging innen trafikksikkerhet. Med besøk av blant annet UP- Krogstad, ambulansen,0-visjon, brannvesen, m.fl. satt vi igjen med ny lærdom og mange tanker. Det var også flere sterke foredrag som gjorde kraftig inntrykk på både elever og ansatte.

Se en liten video fra de supre trafikkdagene her

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777