Til topps på Hovden

Hver høst reiser klassene på skolen til Hovden. Skolen har en egen hytte her, og det er stor stas med besøk til denne.

På hytta er det både sosialt og hyggelig, og klassene blir skikkelig godt kjent. Denne uken er vg1 HOA på hyttetur til Hovden, og da ble det også en topptur til Hartevassnuten. Klassen er kjempesprek og synes det var gøy med topptur.

Skole-laget har møte

Vel møtt til oppstartsmøte for skole-laget, i storsalen kl 08.15-09.00.

Helsessøter er på skolen

Du finner helsesøter inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-11.30- hver fredag. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få svar og hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!

Planleggingsdag ansatte -elevfri