Skolebesøk til Hop videregående skole

Sist uke var fellesfaglærerne våre på skolebesøk til Bergen- der vi har en "søsterskole", Hop. Et trivelig besøk til en flott skole.

Hop eies, i likhet med Øvrebø vgs av Blå Kors. Organisasjonen har tilsammen fire videregående skoler hvor skolehverdagen er ekstra tilrettelagt og elevene kan få fullverdige kompetansebevis.

Blå Kors sine fire videregående skoler er beliggende i Hordaland, Nord-Trøndelag, Vest-Agder og Østfold. Vi var altså på besøk til Hordalands perle, Hop. Her ble vi tatt godt i mot, og målet med turen var å bli bedre kjent, og utveksle erfaring og ideer. Det ble absolutt tilfelle- og vi ble vartet opp etter alle kunsters regler, til og med sol og 15 varmegrader hadde de ordnet til oss.

Les mer om Hop vgs her.

Takk for at vi fikk komme på besøk!

Bilderesultat for Hop vgs

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777