VG2 Salg service og sikkerhet

Vil du jobbe i butikk- eller kanskje vil du bli vekter?
Vår nye linje starter opp høsten 2017- søk i dag!

Denne linjen bygger på Service og samferdsel Vg1 og er studiet for deg som ønsker gå videre som lærling eller praksiskandidat for å ta:

·         fagbrev som kontor- og administrasjonsmedarbeider,

·         fagbrev som salgsmedarbeider (tidligere butikkmedarbeider) eller

·         fagbrev som sikkerhetsmedarbeider (tidligere vekter)..

Kursene gir deg økt kunnskap om kundebehandling, markedsføring, økonomi og sikkerhet, og åpner dermed dørene til mange spennende yrker.

Opplæringen skal utvikle kompetanse i praktisk salg og bruk av digitale redskaper. Den skal gi kunnskap om hvordan ulike markeder fungerer og endrer seg over tid. Videre skal opplæringen bidra til å gi kunnskaper om planlegging, forebyggende sikkerhetsarbeid, relevant regelverk, etiske normer, og administrative arbeidsoppgaver.

Praksiskandidater

Har du fem års relevant yrkespraksis kan du kvalifisere deg som praksiskandidat.

Kort om kursene i Salg, service og sikkerhet Vg2:

Økonomi og administrasjon gir kunnskap og innsikt i økonomistyring og kvalitetskontroll. Det gir kunnskap om organisering, administrasjon og ulike administrative prosesser. Kurset tar også for seg fastsetting av priser på varer og tjenester, budsjettering av virksomhetens drift, samt økonomiske analyser som grunnlag for beslutningsprosesser.

Sikkerhet handler om planlegging, administrasjon og organisering av sikkerhetsarbeid. Det tar for seg hvordan man kan forebygge ulykker og skader og begrense omfanget av skadene når de likevel inntreffer. Kurset gir også kunnskap i vurdering av risiko, beredskapsplaner og tiltak og vedlikehold av beredskapsplaner.

Markedsføring og salg gir grunnleggende kunnskap om viktige elementer i markedsføring og salg. Det gir innsikt i markedsføringsaktiviteter, intern og ekstern markedsføring, salg og forbrukeratferd. Det gir også kunnskap i hva som er viktig i utviklingen av en bedrift og ulike forretningskonsepter.

Skole-laget har møte

Vel møtt til oppstartsmøte for skole-laget, i storsalen kl 08.15-09.00.

Helsessøter er på skolen

Du finner helsesøter inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-11.30- hver fredag. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få svar og hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!

Planleggingsdag ansatte -elevfri