Øvrebø videregående skole i Nepal

Akkurat nå er det en god gjeng ØVS-elever i Nepal for å jobbe på et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn.

Hvert år siden 2012 har Øvrebø videregående skole reist til Asia med sitt "Change"-prosjekt. Dette har vært stor suksess, og hele skolen er sammen om å samle inn penger til prosjektet gjennom et stort julemarked hvert år. På vg2 kan elevene søke om å få bli med på tur, og søknadsbunka har ikke akkuratt blitt mindre med årene. Det har vært stor interesser for prosjektet- og elever som har vært med på tur rapporterer om mye læring og høy trivsel. 

Utdrag fra prosjektets facebookside: 

"Åååå i dag kom dagen vi har ventet veldig på. DAGSENTERET❤️❤️💙💙
Og det er med tårer i øynene jeg skriver dette innlegget. Det er såå rørende å se ungdommene i sving der. De var sååå flinke og gjorde en kjempe innsats alle sammen. Vi tegnet, klistret og danset ute til slutt. Det virket som barna syntes det var stas at vi var der og ei lita jente gråt når vi skulle gå igjen og det allerede første dagen.. ikke rart vi blir glade i disse barna❤️💙

Dagsenteret var nymalt og det var så fint der. Masse fine blomster utenfor. 🌸🌼🌻🌷🌹🌺Og enda en ny ting var at barna der hadde fått samme dresser. Grønne med abbs på ryggen. Vi gleder oss til i morgen"😃!

Image may contain: 18 people, people smiling, people standing, child and outdoor

Over: Her er hele årets "Change"- gjeng. 

Vi ønsker gjengen LYKKE TIL videre på tur! 

Les mer om skolens Nepal-prosjekt her 

Skolen tilbyr:

  • Gratis frokost
  • Små klasser
  • Tett oppfølging
 
  • Leksefri skole
  • Egen hytte på Hovden
  • Egne skolebusser

 

Kalender

mai
27

Elevsrådsmøte

elevrådsmøte blir mandag 27.05 kl.11.

mai
30

Kristi himmelfartsdag, fri

mai
31

Helsesøster er her

Du finner helsesøster inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-11.30- hver fredag. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få  hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, graviditet, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!

Du kan også nå helsesøster på telefon\sms: 98299860 når du måtte trenge det. 

Oppslagstavla

  

Følg oss på: