Oppstart "Change Nepal- butikken

Vg2 SS lanserer sin nyåpnede veldedighets-butikk på julemarkedet

I høst har vg2 SESA startet opp med utvikling av en skolebutikk til inntekt for skolens Nepal-prosjekt. Produktene som selges er håndlaget, fra Nepal. De fleste produktene er i ren ull- eller kjeramikk fra fjellene. Det skal også selges god kaffe. Snart er nettbutikken klar, og da kan alle bestille direkte fra skolen. Dette blir flott! Før nettbutikken er klar kan DU sikre deg en smakebit fra "Change Nepal" butikken førstkommende lørdag, på årets julemarked.

Butikken blir da åpen fra klokka 14.00-16.00.

Dette sier Change-Nepal om seg selv:

"«ChangeNepal» er en elevbedrift på Øvrebø videregående skole. Alle våre produkter importeres fra Nepal.

En gang i året reiser elever og ansatte fra Øvrebø videregående skole ned til dagsenteret for psykiske utviklingshemmede barn i Katmandu, Nepal.

Grunnen til at elevene er med på denne turen er for å utvide perspektivet, oppleve andre kulturer og få et annet syn på livet.

Dagsenteret hadde allerede en etasje ferdig bygd, men hadde ikke råd til å fullføre bygget. Med de pengene Øvrebø videregående skole har samlet inn, hadde de råd til å bygge vegger, kjøkken og bad.

Overskuddet av inntekten går til dagsenteret. Man trenger ikke å ha dårlig samvittighet når man kjøper fra butikken, siden alt går til de som trenger det. Velkommen til en hyggelig handel! ".

.

DU er hjertelig velkommen til en hyggelig handel!

En smakebit fra produktutvalget til skolebutikken:

Over: flotte kaffekopper med skolens navn

Over: Nydelige tøffler i ull

Over: sterk og velsmakende kaffe fra Nepal

Over: Gryteholder- årets julegavehitt?

Over: Sitteunderlag i deilig, tykk ull

Over: Søt lommebok

Skolen besøker Blå Kors siste del av dagen. Grøt og informasjon/omvisning

1.skoledag etter juleferie

Åpen dag- kom og besøk oss!

DU er hjertelig velkommen til åpen dag her på Øvrebø vgs! Kom og se skolen vår, få omvisning, få svar på spørsmål- og kom når DU vil mellom klokken 15-20.