Nyhet! Vi starter opp VG1 Service og samferdsel

Skoleåret 2016\2017 vil vi kunne tilby en helt ny linje her på Øvrebø videregående skole. Søk i dag!

Vi er stolte av å kunne presentere en helt ny linje her på skolen. Du som skal søke deg til vg1 før 1.mars, er hjertelig velkommen til å bli en del av den første "Service og samferdsel" klassen noensinne på Øvrebø vgs.

Du lurer kanskje på hvilket type linje dette er?

Service og samferdsel vg1 gir deg faktisk en smakebit innenfor hele 8 yrker.Yrker hvor kommunikasjon, service og tillit er viktig. Evnen til å kommunisere med andre mennesker er svært viktig- også mennesker fra andre kulturer.

Over: kanskje jobb på en sportsbutikk er drømmen?

Du kan bli:

• IKT-servicemedarbeider
  • Butikkmedarbeider
  • reiselivsmedarbeider eller resepsjonist
  • kontor- og administrasjonsmedarbeider eller salgsmedarbeider
  • vekter
  • logistikkoperatør eller yrkessjåfør

Hva lærer du?

• kundebehandling og salg
  • administrasjon og tekstbehandling
  • om reiseliv, turisme og varetransport
  • elektronisk dokumentbehandling
  • om lover og forskrifter

Du bør være;

• høflig, utadvendt og serviceinnstilt
  • interessert i å arbeide med mennesker
  • åpen for ulike kulturer og tradisjoner

"Hvis du velger VG1 Service og samferdsel kan du være sikker på en trygg og allsidig utdannelse som åpner for en rekke spennende karrieremuligheter"

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777