Nybygget tar form

Service og samferdsel\tipp-bygget begynner virkelig å ta form, og det hele ser veldig bra ut så langt. Planen er å ha det klart litt ut på nyåret 2018, og elevene gleder seg stort til å flytte inn i det flotte lokalet.

Image may contain: sky, tree, snow, house, outdoor and nature

Image may contain: people standing and outdoorImage may contain: 1 person, smiling, standing and indoorImage may contain: sky, snow and outdoorImage may contain: sky and outdoor

Morgensamling i storsalen

Morgensamling med besøk av Ronnie Jacobsen fra Blå Kors Ung – tema musikk