Ny salgs og besøksrekord på julemarked!

Årets happening på skolen ble mektig populær- og hele 969 mennesker fant vegen til Loland.

Kaker, julesang, bålpanne, håndlaga, flotte varer, nisser, fiskedam, eplemost- ja, listen er lang og utvalget var stort! De fleste vi var i snakk med storkoste seg på julemarked og hadde en fin opplevelse. Vi fikk også inn over 170.000 kr (når utgifter er trukket i fra). Dette vil komme utrolig godt med til barna på barnehjem i Nepal! 

Tusen, tusen takk til driftige elever og ansatte som virkelig har stått på- og tusen takk for støtten og oppmøtet til ALLE sammen! Dere er med på å gjøre en forskjell! 

Vi må også rette en særlig takk til lokale bedrifter og enkeltpersoner som har vært med å støtte med både mat, premier og anna til julemarkedet. Ingen nevnt- ingen glemt! Men vit: vi er evig takknemlige! 

Her er lørdagen i bilder:

 

Skolen tilbyr:

  • Gratis frokost
  • Små klasser
  • Tett oppfølging
 
  • Leksefri skole
  • Egen hytte på Hovden
  • Egne skolebusser

 

Kalender

apr
26

Helsesøster er her

Du finner helsesøster inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-11.30- hver fredag. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få  hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, graviditet, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!

Du kan også nå helsesøster på telefon\sms: 98299860 når du måtte trenge det. 

apr
26

Trafikkdag del 1

apr
29

Trafikkdag del 2- hele dagen

Oppslagstavla

  

Følg oss på: