Ny salgs og besøksrekord på julemarked!

Årets happening på skolen ble mektig populær- og hele 969 mennesker fant vegen til Loland.

Kaker, julesang, bålpanne, håndlaga, flotte varer, nisser, fiskedam, eplemost- ja, listen er lang og utvalget var stort! De fleste vi var i snakk med storkoste seg på julemarked og hadde en fin opplevelse. Vi fikk også inn over 170.000 kr (når utgifter er trukket i fra). Dette vil komme utrolig godt med til barna på barnehjem i Nepal!

Tusen, tusen takk til driftige elever og ansatte som virkelig har stått på- og tusen takk for støtten og oppmøtet til ALLE sammen! Dere er med på å gjøre en forskjell!

Vi må også rette en særlig takk til lokale bedrifter og enkeltpersoner som har vært med å støtte med både mat, premier og anna til julemarkedet. Ingen nevnt- ingen glemt! Men vit: vi er evig takknemlige!

Her er lørdagen i bilder:

feb

mar