Nepaltur 2012

Her under er noen bilder fra turen vår i 2012.
Vi reiste 2 ansatte: Ingvill og Helene. Og 3 elever: Silje, Anne Cecilie og Ingvild.

Det var en flott tur med mange intrykk.
Vi jobbet som frivillige på en dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn.
Der ble vi godt kjent og glad i barnene og de som jobbet ved senteret.

Vi fikk mulighet til å se en helt annen kultur og andre bosituasjoner.

Norwegian House.

En svært vellykket dag på dagsenteret:

I dag var det veldig gøy på dagsenteret. Vi hadde et opplegg på forhånd som vi skulle ha i to timer med "yellow" group. Mens de hadde fellessamling ordnet vi bord og avis på bordene og fant fram det vi skulle lage. Vi begynte med at Silje satte i gang med litt sang til å begynne med. Hun ledet oss flott gjennom "He's got the whole world" og "Head and shoulders.." Barna var med, og syntes det var helt topp.

Etterpå forklarte Anne Cecilie hvordan vi skulle lime et menneske i papp på papir. På engelsk! Kjempebra! Det var stor iver rundt bordene, og jentene hadde ansvar for å passe på hvert sitt bord. De hjalp til og skrøt veldig av barna.

Til slutt skulle de fargelegge en sommerfugl vi hadde klippet ut på forhånd. Det var Ingvild som forklarte denne ganga hvordan det skulle gjøres. Det ble noen flotte sommerfugler som ble hengt fra taket i rommet.

Vi hadde litt tid igjen på slutten og da hadde vi litt danselek og turnoppvisning. Barna hadde det kjempegøy, og det hadde vi og!

Litt exploring:

Hagefest på Norwegian House!

Siste dag med barna på dagsenteret bestemte vi oss for å lage en skikkelig hagefest! Vi fikk låne hagen på norwegian house, og dagen før bakte vi boller og pyntet med ballonger, rislamper og girlandere. Vi okkuperte hele klessnora med fargerik pynt!

Vi var veldig spente på hvor mange som kom, og kvart over ti kom en stor buss kjørende inn porten, og ut veltet små og store feststemte barn. Alt i alt talte vi nok 60 små og store, hele hagen vrimlet. Først fikk de som ville, malt blomster, stjerner eller hjerter i ansiktet. De fikk skikkelige festhatter med glitter og stas, og de norske kanelbollene falt i smak!

Silje dro i gang sin populære sangstund med de faste sangene “head and shoulders” og “He’s got he whole world” og tilslutt “If you’re happy and you know it”. Ungene har lært seg mer og mer sangene, og var veldig med.

Da isen var fortært, og brusen var tømt, var det tid for å si farvel. Det var litt trist syntes vi, for det er siste gang vi får se de. Vi har rukket å bli glad i barna, og alle har fått seg noen favoritter som de har blitt ekstra glad i. Etter mye vinking og noen slengkyss rullet de ut av porten. Alle var enige om at det var en vellykket fest, og vi og barna hadde kost oss skikkelig!