Nepal-julemarked 2018

Tradisjonen tro blir det julemarked på Øvrebø vgs, til inntekt for et barnehjem i Nepal. Sett av dagen!

Vi satser på opphold og lager en koselig julegate mellom skolebygningene. Det blir kafe, aktiviteter, musikk og loddsalg for både liten og stor.

Hvor er dette julemarkedet?

På skolen vår; Øvrebø Videregående skole, Loland, 4715 Øvrebø (i Vennesla kommune).

Tidspunkt?

Lørdag 17.november, kl 14.00-16.00.

For hvem?

For alle som kan krype og gå

VELKOMMEN!

Les mer om prosjektet vår her:

feb

mar