1skolen

Ledig stilling som lærer på Helse og oppvekstfag

Da en av våre lærere går over i en annen stilling på skolen, har vi fra 1.august 2021 ledig fast stilling som lærer på Helse og oppvekstfag. Klikk på innlegget for å lese mer om stillingen.

Ved Øvrebø videregående skole gjør vi vårt beste for at den enkelte elev skal få et godt tilrettelagt sosialt og faglig skoletilbud. Skolens visjon er: Ett mål for alle – Alle i mål.

Skolen er godkjent for 112 elever fordelt på utdanningsprogram for teknikk- og industriell produksjon, helse- og oppvekstfag, bygg- og anleggsteknikk og service- og samferdsel.

Lærer på Helse og oppvekstfag, fast 100%

Ønsket kompetanse og erfaring:

Praktisk pedagogisk utdanning og førskolelærerutdanning/3-årig helse og sosialfaglig utdanning på høyskolenivå/annen relevant utdanning. Det er ønskelig med undervisningserfaring og erfaring fra arbeid i barnehage.

Ønskede egenskaper for stillingen:

• Liker å arbeide med ungdom
  • Gode samarbeidsevner
  • Strukturert, empatisk og tillitsskapende
  • God kommunikasjonsevne
  • God til å bygge relasjoner
  • Personlig egnethet vektlegges.

Tiltredelse: 1.august 2021.

Den som ansettes må kunne arbeide i samsvar med Blå Kors sitt verdigrunnlag.

Søknadsfrist: 3.mai 2021.

Kontaktperson:

Avdelingsleder Geir Thomassen, mob. 91 56 39 73.

Søknad med cv sendes til: pov@ovrebo.vgs.no