Hvorfor velge Øvrebø videregående skole?

Velger du oss neste skoleår, får du mye mer enn bare tilpasset opplæring og tett oppfølging.

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du bør velge Øvrebø videregående skole. Vi har listet opp 10 gode grunner her:

1.Om du sliter med konsentrasjonen, er skolelei, har lese\skrivevansker eller sosiale vansker, er dette en skole som vil gjøre max for at du skal klare å gjennomføre det yrkesfaget DU har valgt. Vi har tett oppfølging av hver elev. 

2. Du får soldid faglig opplæring i den fagretnignen DU har valgt, tilpasset etter dine behov. Vi er i tilegg en leksefri skole- ingen lekser! 

3. Vi har gratis frokost i klassene, hver morgen. Her kan du også smøre deg niste til lunsjen. 

4. Vi har små klasser- 8-10 elever i hver klasse. Det betyr at alle som vil ha hjelp- får hjelp. 

5. Skolen har en egen hytte på Hovden, og hver klasse har 2 turer til hytta hver skoleår. Her går vi på ski, renner i bakken og koser oss med god mat. Helt kostnadsfritt for deg. 

6. Skolen har egne skolebusser, og om du bor i Iveland, Vennesla, Kristiansand, Søgne eller i området nær her, vil det ordne seg med transport til skolen. 

7. Vi har 5 sosialrådgivere som er her for å hjelpe deg med problemer og utfordringer du måtte ha, eller om du bare trenger noen å snakke med.

8. Vi har et utviklingsprosjekt med en 2 ukers reise til Nepal i Asia- helt kostnadsfritt. 

9. På vg2 reiser vi ofte på en lenger tur med klassen- eksempelvis til Danmark - helt kostnadsfritt for deg. Det sosiale i klassene er høyt prioritet! 

10. Du får din egen personlige PC eller ipad, som du får benytte i timene. Gratis. 

Øvrebø videregående skole er en kristen videregående skole, og velger du oss blir du også en del av en større helhet. Det viktigste selvfølgelig  å sikre at du kommer godt i gang med din ønskede utdanning, men vi ønsker også at du skal kjenne på det gode samholdet og det inkluderende miljøet i klassen- og på skolen. Alle har godt av å være med i et felleskap! 

Skolen tilbyr:

  • Gratis frokost
  • Små klasser
  • Tett oppfølging
 
  • Leksefri skole
  • Egen hytte på Hovden
  • Egne skolebusser

 

Oppslagstavla

  

Følg oss på: