Hvor ligger Øvrebø videregående skole?

Du har kanskje lest litt om skolen og lurer nå på hvor du finner oss?

Øvrebø videregående skole holder til i hjertet av Vest Agder, i Vennesla kommune, på et sted som heter Loland. Midt i naturen, men alikavel ikke langt fra byen.

Kontakt oss gjerne om du trenger hjelp med å finne vegen!

Vår adresse erLolandsvegen 37, 4715 ØVREBØ

Vårt telefonnummer er:  38 15 27 77

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777