Hvilke utdanningsprogram har vi her på skolen?

Du lurer kanskje på hvilken linje du kan velge, dersom du kunne tenke deg å være elev her ved Øvrebø videregående skole.

Høsten 2018 blir historisk for Øvrebø videregående skole. Til skolestart stiller hele 12 skoleklasser!

Vi vokser oss stadig større, samtidig som vi er opptatte av å beholde vår egenhet som en nær og trygg skole for den enkelte elev.

Utdanningsprogrammene vi tilbyr:

(Vg1 helse, vg1 tipp og vg1 bygg har 2 klasser)

Les mer om de ulike programmene her.

Morgensamling i storsalen

Morgensamling med besøk av Ronnie Jacobsen fra Blå Kors Ung – tema musikk