Hilsen fra rektor

Hei til deg!

Vi ønsker at alle elevene ved skolen skal bli sett og oppleve at skolen er et godt sted  å være. Det er viktig å trives på skolen og ha det godt. Samtidig er det viktig å benytte ungdomsårene til å lære, noe som medfører at den enkelte tilegner seg styrket faglig og sosial kompetanse. Det kjennes godt og meningsfullt.

Arbeidslivet etterspør fagfolk som har nødvendig kompetanse for aktuelle fagområder, og at personen kan samarbeide og bidra til et positivt arbeidsmiljø. Ved Øvrebø videregående skole og opplæringskontor gjør vi vårt beste for å forberede elevene og lærlingene våre på de forventninger som arbeidslivet har til  jobbsøkere. Gjennom 2 år på skole og 2 år som lærling tilbyr vi faglig veiledning og sosial oppfølging helt fram til fagbrev.

Velkommen som elev hos oss!

Ole Arild Endresen