Helsesøter høsten 2017

Her på skolen har vi flotte sosialrådgivere som følger opp hver enkelt elev. I tillegg har vi en helsesøster som er innom oss annenhver uke.

Du finner helsesøter inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-12.00 de dagene hun er her. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få svar og hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!

Helsesøster ønsker deg velkommen!

Følgende datoer vil du du finne helsesøter på skolen, høsten 2018:

06.10 utgår pga høstferie

God sommer!

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777