Helsesøter høsten 2017

Her på skolen har vi flotte sosialrådgivere som følger opp hver enkelt elev. I tillegg har vi en helsesøster som er innom oss annenhver uke.

Du finner helsesøter inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-12.00 de dagene hun er her. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få svar og hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!

Helsesøster ønsker deg velkommen!

Følgende datoer vil du du finne helsesøter på skolen, høsten 2018:

06.10 utgår pga høstferie

God sommer!