Foreldremøter Øvrebø videregående skole

Lurer du på når ditt foreldremøte er? Les her.

BYGG:

Foreldremøte for bygg vg1 og vg2:

Alle foreldre til elever på bygg-linjene er hjertelig velkomne til møte  kl 17.00-19.00 torsdag 14.september på Øvrebø vgs.

MEKANISK:

Foreldremøte vg1 tipp og vg2 industri

Alle foreldre til elever på de mekaniske-linjene er velkomne til møte  kl 17.00-19.00 mandag 18.september på Øvrebø vgs.

HELSE\SERVICE:

Foreldremøte helse og service-avdelingen

Alle foreldre til elever på helselinjene og service-linjene er velkomne til møte 18.september kl.18.00-20.00.

Juleferie

Du finner helsesøster inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-11.30- hver fredag. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få svar og hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!