Foreldremøte for bygg\mekanisk avdeling

DU er hjertelig velkommen på foreldremøte. Les her for meir info!

Tid: onsdag 19.september, kl 17.00-19.00

Sted: storsalen på Øvrebø videregående skole.

Vi inviterer dere foreldre\foresatte til en uformell samling der vi kan prate sammen om livet på skolen, og om mulighetene som ligger i den utdanningen vi kan tilby.

Det vil ellers bli omvisning og småprat med oss ansatte. Dersom noen ønsker kan vi også gjøre avtaler for lengre samtaler.

Vi serverer kake og kaffi.

Hilsen oss ansatte på bygg\mekanisk avdeling

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777