bianca-simonsen

Fagsamling på Øvrebø VGS 10.desember kl.11.30 - 15.00

- Invitasjon til samarbeidspartnere som jobber med ungdommer som er aktuelle søkere til vår skole
- Foredrag med Bianca Simonsen (på bildet)

Velkommen til fagsamling på

Øvrebø videregående skole

10.desember-20 kl. 11.30-15.00

Øvrebø videregående skole inviterer til fagsamling for våre samarbeidspartnere. Vi inviterer rådgivere, kontaktlærere for 10. trinn, helsesykepleiere, SLT koordinatorer, barnevern, Abup og eventuelle andre som jobber med ungdom som er aktuelle søkere for vår skole.

Det vil bli gitt informasjon om vårt skoletilbud og hvem som er i målgruppa for å søke på vår skole.

Den kjente foredragsholderen Bianca Simonsen kommer og skal ha et foredrag med temaet:

«Hodet kaldt og hjertet foran, gode fagfolk vokser med et smil om munnen»

Samlingen starter med at vi serverer thaimat fra Sopita, og avsluttes med at deltakere får anledning til å besøke vår elevbedrift. I elevbedriften blir det salg av flotte varer fra Nepal og varer som elever og ansatte har produsert på Øvrebø videregående skole.

Er du interessert i å delta på vår samling, send en epost til pov@ovrebo.vgs.no innen 4. desember 2020. Samlingen er gratis for alle deltakere.