Elever på kurs

På skolen vår får elevene prøve seg i mange ulike oppgaver. En av tingene som elevene på bygg- og mekaniske fag kurses i er varmt arbeid.

Elevene får  et sertifisert kurs i varme arbeider fra en sertifiser kursholder som vi er så heldige å ha på huset. Her er de innom mange elementer som forebygging, tiltak, brannslokking, bruk av gasser mm.

Elevene fikk både teoretisk og praktisk tilnærming. Vinn vinn. Flinke elever og kursholder!

Morgensamling i storsalen

Morgensamling med besøk av Ronnie Jacobsen fra Blå Kors Ung – tema musikk