Elever på kurs

På skolen vår får elevene prøve seg i mange ulike oppgaver. En av tingene som elevene på bygg- og mekaniske fag kurses i er varmt arbeid.

Elevene får  et sertifisert kurs i varme arbeider fra en sertifiser kursholder som vi er så heldige å ha på huset. Her er de innom mange elementer som forebygging, tiltak, brannslokking, bruk av gasser mm.

Elevene fikk både teoretisk og praktisk tilnærming. Vinn vinn. Flinke elever og kursholder!

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777