Det gode liv på Hovden

Hver høst og vinter reiser klassene på ØVS til Hovden. Skolen har en egen hytte her, og det er stor stas med besøk til denne.

På hytta er det både sosialt og hyggelig, og klassene blir godt kjent, lager god mat sammen og bare koser seg. Denne uken er vg2 BU på tur, og da ble det også en frisk tur ute i høstværet. Disse turene er en viktig del av det sosialpedagogiske arbeidet som drives her på skolen- og veldig fine nå i oppstarten av skoleåret, slik at alle elever kan bli godt kjent med hverandre- noe som jo legger rammen for et godt skoleår. Image may contain: 1 person, tree, plant, outdoor and nature

Image may contain: 6 people, people smiling, outdoor, water and natureImage may contain: 1 person, smiling, mountain, outdoor and nature

feb

mar