Dagens ØVS-elev

Andreas går på bygg vg1 og har ikke alltid hatt det like greit på skolen. Hvordan står det til nå?

Vi spør. Andreas svarer.

  1. Hvilken linje går du på- og hva har du lyst til å bli?

Jeg går på vg1 bygg og anleggsteknikk og planen er å gå videre på vg2 anleggsteknikk, og så gå i lære som skytebas. Det er drømmen- og planen.

 

  1. Hva er det du liker med Øvrebø vgs?

Jeg har aldri trivdes på skolen før- dette er faktisk første gangen, og jeg trives veldig godt. Jeg digger at miljøet er lite, og at vi får hjelp til det vi måtte trenge med både fag og personlige ting. Vi får frokost hver dag, lærerne er snille og passer godt på deg. Jeg liker også de andre elevene veldig godt.

 

  1. Hvorfor var Øvrebø vgs den rette skolen for deg?

Jeg har droppet ut av vgs to ganger før, og så havnet jeg bort i litt feil folk, og litt feil miljø. Jeg trengte rett og slett noen som tok litt tak, og ledet meg videre på rett veg. Det føler jeg ØVS har hjulpet meg med.  Nå har jeg det tipp topp.

 

  1. Vil du anbefale andre å  søke byggfag på ØVS?

JA! Søk byggfag- da får du de beste lærerne, du får muligheten til å bli litt handy i et lite, trygt og fint miljø. Her får du ekstra hjelp om du trenger det, og du blir ikke "gående alene". En trenger heller ikke bli tømrer for å gå på bygg, det er mange muligheter! 

 

Skolen tilbyr:

  • Gratis frokost
  • Små klasser
  • Tett oppfølging
 
  • Leksefri skole
  • Egen hytte på Hovden
  • Egne skolebusser

 

Kalender

des
14

Skolen besøker Blå Kors siste del av dagen. Grøt og informasjon/omvisning

jan
2

1.skoledag etter juleferie

jan
23

Åpen dag- kom og besøk oss!

DU er hjertelig velkommen til åpen dag her på Øvrebø vgs! Kom og se skolen vår, få omvisning, få svar på spørsmål- og kom når DU vil mellom klokken 15-20. 

Oppslagstavla

  

Følg oss på: