Dagens ansatt: Hilde

Vi har fem flotte sosialrådgivere på skolen- Hilde er en av de.

Hilde har vært hos oss på Øvrebø vgs i 2 år, men det føles ut som om hun alltid har vært her. Hun har ansvar for å følge opp klassene på vg1 helse.

Hilde om jobben sin:

"Jeg er veldig glad i jobben min her på Øvrebø vgs. Det å kunne være så tett på elevene, hjelpe de med det de måtte trenge og kanskje kunne gjøre en forskjell, det er fint. En arbeidsdag er sjelden helt lik. Jeg er også veldig glad i kollegene mine, det er et godt arbeidsmiljø her"

Morgensamling i storsalen

Morgensamling med besøk av Ronnie Jacobsen fra Blå Kors Ung – tema musikk