Bedriftsbesøk til Hardanger

Vg1 service har vært på visitas til Alvavoll frukt og sidergard på Opedal i Hardanger.

Vg1 service kombinerte eit friskt opphald på Hovden med besøk til den vesle perla Alvavoll på vestsida av Sør-fjorden i Hardanger. Her fekk dei lære litt om produksjon, markedsføring og epler. De blei naturligvis også fleire smaksprøver av ulike eplemoser. Me takker for besøket!

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Over: gjengen på tur. Det var munkane som starta opp med fruktdyrking i Hardanger på 1100-talet. Me ser munken i bedriftslogoen.

Image may contain: 8 people, people smiling, indoor

Over: lunt og koselig inne på eplegarden.

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Over: I Odda var det ein elev som traff ein kjendis frå Fjorden Cowboys...

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor

Over: tilbake på hytta- god stemning.

Image may contain: 5 people, people sitting, table and indoor

feb