1change

Avlyst tur til Nepal

En gruppe elever og ansatte skulle mandag 9.mars dratt på reise til Nepal. Det er trist å meddele at vi på grunn av omstendigheter knyttet til Korona-viruset blir nødt til å avlyse denne turen. Våre venner i Nepal forteller at flere skoler nå er stengt og at det er få barn som kommer til dagsenteret. Foreldre til barn på dagsenteret har også gitt uttrykk for frykt for smitte ved å få besøk av folk fra andre land.

Det er også snakk om at grensen til India vil bli stengt, noe som gjør at folk i Nepal hamstrer mat og drikke. Det innebærer at butikker blir utsolgt for flere medisiner og varer, og det kan bli vanskelig å få kjøpt mat og vann. Ambassaden i Kathmandu sier også at det er begrenset medisinsk hjelp å få hvis noen fra vår gruppe skulle bli syke på turen.