Åpen skolebutikk

I morgen kan du ta turen til vår flotte elevbedrift på Loland. DU er velkommen mellom klokken 18-20

Vi gjentar suksessen. Elevene på vg1 på service og samferdsel på Øvrebø vgs har i år startet opp en butikk i våre lokaler på Loland. I den forbindelse vil vi invitere til:

Åpen butikk Onsdag 24 April fra kl 18-20.

Der vil det være mulig å kjøpe produkter fra Nepal og produkter laget av elever på Øvrebø vgs. Det vil også bli salg av skoleboller, saft og kaffe.
Overskuddet av inntekten fra elevbedriften går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Vi har også en nettbutikk der dere kan se hva vi selger.

Elevsrådsmøte

elevrådsmøte blir mandag 27.05 kl.11.

Kristi himmelfartsdag, fri

Helsesøster er her