Åpen skole: Vil DU bli bedre kjent med skolen vår?

Onsdag 24.januar mellom klokka 17.00-20.00, kan du få eit bedre innblikk i hva som rører seg på Øvrebø videregående skole.

Sosialrådgivere og avdelingsledere  er klare til å ta i mot alle som vil komme og bli kjent med Øvrebø videregående skole. Kunne du tenke deg mekanisk linje? Hva med bygg? Eller Service? Vil du vite mer om oss? Ta turen på åpen skole! Tidspunkt blir fra klokken 17.00-20.00, 24/1/18. Møt opp når det passer deg- ingen timebestilling!

Tanker er i første rekke alle som går i 9. eller 10.klasse- men om du ellers er nysgjerrig på skolen vår, så er du HJERTELIG velkommen! Det vil bli kaffi, kaker og brus til alle. Ta med en venn, bestemor eller tante og KOM!

Håper vi ses!

Du finner helsesøster inne på møterommet med den røde døra (i personalrombygget), fra kl 08-30-11.30- hver fredag. Du kan gå inn til helsesøter utenfra- spør en lærer. Du får ikke fravær for å gå til helsesøster. Hos helsesøster kan du få  hjelp med alt du lurer på innen kropp, psyke, prevensjon, kjønnssykdommer, sykdom. osv. Det er ingen timebestilling her- kom som du er!

Trafikkdager for hele skolen 2018

Fredag 27\4: 5 timer

Mandag 30\4: 4 timer

mai

1.mai fri

Vi har FRI- nyt denne tirsdagen.