Åpen skole: Vil DU bli bedre kjent med skolen vår?

Onsdag 24.januar mellom klokka 17.00-20.00, kan du få eit bedre innblikk i hva som rører seg på Øvrebø videregående skole.

Sosialrådgivere og avdelingsledere  er klare til å ta i mot alle som vil komme og bli kjent med Øvrebø videregående skole. Kunne du tenke deg mekanisk linje? Hva med bygg? Eller Service? Vil du vite mer om oss? Ta turen på åpen skole! Tidspunkt blir fra klokken 17.00-20.00, 24/1/18. Møt opp når det passer deg- ingen timebestilling!

Tanker er i første rekke alle som går i 9. eller 10.klasse- men om du ellers er nysgjerrig på skolen vår, så er du HJERTELIG velkommen! Det vil bli kaffi, kaker og brus til alle. Ta med en venn, bestemor eller tante og KOM!

Håper vi ses!

Skolen besøker Blå Kors siste del av dagen. Grøt og informasjon/omvisning

1.skoledag etter juleferie

Åpen dag- kom og besøk oss!

DU er hjertelig velkommen til åpen dag her på Øvrebø vgs! Kom og se skolen vår, få omvisning, få svar på spørsmål- og kom når DU vil mellom klokken 15-20.