Åpen butikk på Loland

Elevene på vg1 på service og samferdsel på Øvrebø vgs har i år startet opp en butikk i våre lokaler på Loland.

I den forbindelse vil de gjerne invitere deg til "Åpen butikk" onsdag 6.mars fra kl 18-20

Der vil det være mulig å kjøpe produkter fra Nepal og produkter laget av elever på Øvrebø vgs. Det vil også bli salg av skoleboller, saft og kaffe.
Overskuddet av inntekten fra elevbedriften går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Elevene har også en nettbutikk, så kan du ikke komme er det bare å klikke seg inn her og kjøpe:

Elevsrådsmøte

elevrådsmøte blir mandag 27.05 kl.11.

Kristi himmelfartsdag, fri

Helsesøster er her