Aktivitetsdager 2018

Denne uken var det tid for den årlige tradisjonen på skolen: høstens aktivitetsdager.

Rafting, frisbeegolf eller hva med en villmarkstur til Sirdalsheiene? Elevene har fått velge aktivitet etter ønske og interesse, og de fleste ser ut til å ha storkost seg. Målet er at elevene skal kjenne på aktivitetsglede, mestring, godt sosialt felleskap-  OG de skal bli motivert til å drive med sunne aktiviteter på egenhånd. Her er noen glimt fra dagene:

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, sky and indoor

Image may contain: 5 people, people smiling, cloud, sky, mountain, outdoor and nature

Over: Villmarkstur i Sirdalsheiene

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Over: En god gjeng som tok turen til Gaustatoppen.

Over: Tautrekking på Bragdøya.

Over: rafting på Troll Aktiv

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777