Velkommen til Nepal-julemarked på Øvrebø videregående skole!

Sett av datoen- og ta turen til skolen vår!

Elevene ved skolen er allerede i gang med å produsere flotte varer til julemarkedet.

Vi satser på oppholdsvær og lager en koselig julegate mellom skolebygningene. Det blir kafè, aktiviteter, musikk og loddsalg for både liten og stor.

Hvor er dette julemarkedet?

På skolen vår; Øvrebø Videregående skole, Loland, 4715 Øvrebø (i Vennesla kommune).

Tidspunkt?

17.november, kl 14.00-16.00.

For hvem?

For alle som kan krype og gå.

VELKOMMEN!

NB! Vi tar vipps, kontanter og kort!

Les mer om prosjektet vår her:

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777