Hva liker DU med Øvrebø vgs?

Knut på vg1 helse forteller hva han digger med skolen vår;

"Jeg liker veldig godt lærerne her på skolen. De er utrolig snille, de kan sakene sine, og jeg får mye hjelp. Jeg liker også veldig godt at vi får mat her-både frokost og ofte lunsj"

Nepal julemarked på skolen

Alle er hjertelig velkommen til Nepal julemarked på skolen vår. Vi har en storstilt basar, et flott julemarked og nydelig mat- kom og kjøp! Pengene går til et dagsenter for psykisk utviklingshemmede barn i Nepal.

Åpen dag på Øvrebø vgs

10. klasse-elever og andre interesserte ønskes velkommen til en åpen hospiteringsdag her på skolen, torsdag 6. desember.

Alle er hjertelig velkomne mellom klokken 10.00-13.00. Det vil bli omvisning, veiledende samtaler og noe å bite i. Ta med deg en voksen og kom!

Skulle denne dagen ikke passe, skriv til oss på e-post ,eller ring oss for å avtale en samtale om skoleplass her:

Kontaktinformasjon:

Sentralbord: 381 52 777